Как го правим

Коучинг § бизнес моделиране

Logo_smallНаблюдаваме. Слушаме. Споделяме. Интересуваме се от цялостната личност/екип, с които се срещаме и работим. Задаваме въпроси.  Избираме тема. Включваме всички канали за работа – заедно изследваме и придаваме смисъл на всички сензорни, физически, мисловни, паравербални, емоционални, проектирани и интуитивни връзки и сигнали. В тях се съдържа голяма част от неизявената ни същност, както и пътя за работа по много от нашите предизвикателства.

ColladaДаваме обратна връзка – през мета позиция, по начин, който да има смисъл и да носи качествена промяна за получаващия я. Предлагаме различни интервенции и правим творчески експерименти, с цел да достигнем – на преживелищно ниво – до нови варианти за избор. И когато новите алтернативи ни паснат – по мярка и вкус, можем да ги превърнем в част от начина си на живот.

Правим всичко меко, ненасилствено, съобразно индивидуалните граници, но работим и за тяхното преразглеждане. Когато е необходимо сме и твърди, и настоятелни, защото за да осъществим една трансформация, е нужно да навлезем в територията на непознатото и неизвестното – там където могат да бъдат предизвикани нашите сила, издържливост, кураж и непроявени способности.

Вижте нашето кратко забавно видео  >>>

 


<<<

Коментар | Comment