Референции

Logo_smallВ този раздел споделяме с Вас рефернеции, които наши клиенти дават за нас.

divider

Коучинг сесиите ми помогнаха да видя проблемните ситуации от друг ъгъл, да открия нови аспекти и мотивация в моето поведение и това на другите хора спрямо мен, да начертая план за действие за постигане на целите.

Успях да погледна себе си отстрани и да заема позицията на наблюдател, което ми позволи да направя по-трезва оценка на случващото се.

Мария Миленкова

divider

 

Тренинга „Успешна комуникация. Изграждане на сътрудничество и екипност” ми даде възможнаст да разбера по-добре място си в екипа, както и да видя колегите с които работя в друга, непозната за мен светлина.Изцяло отговори на моите очаквания и беше прелюдия към вземане на важни решения от моя страна относно бъдещото ми кариерно развитие. Компетенциите или уменията, които придобих и които смятам, че ще ми бъдат най-полезни са:

  • умението да приемеш позиции, без задължително да си съгласен с тях
  • приемането на необходимия компромис, който е най-добър , за да се
  • предвижи екипната работа напред
  • умението да изграждаш приоритети
  • умението да отстояваш собствената си позиция
  • умението да позволиш на другите да се включат в развиването на идеите ти, да се включваш в техните идеи
  • умението да допуснеш, че няма само един най-правилен начин
  • умението да пътърсиш помощ и другата позиция

Препоръчам тренингите на всички, които са готови да си отговорят на въпроса как виждат себи си в бъдеще в екипа, който работят, доколко да приемат да се променят, дали цената на промяната е свързана с повече ползи за самите тях и да вземат решение какво да правят със себе си оттук нататък !

Мирослав Жеков – Управител Марк Спарк ЕООД

divider

Познавам Жанета от почти 20 години, а Антония – от по-скоро. И при двете запазена марка е да подхождат към всичко, с което се заемат, с професионализъм и много вдъхновение. Богатият опит, който имат от корпоративния свят в работата с хора някак съвсем естествено прелива към отделния индивид, неговите потребности и богат вътрешен свят. Дали работят с конкретен човек или с група от хора, с тях винаги ми е интересно, защото научавам нови неща за света и себе си. Наскоро ми попадна следната мисъл „Единственият начин да преценим хората около нас е като обърнем внимание на това как се чувстваме в тяхно присъствие.“ А в тяхно присъствие аз винаги се чувствам прекрасно.

Райна Цветкова, специалист Комуникации

_ _ _ _ _
reference hospital

<<<