Нашата философия

Коучинг § бизнес моделиране представя:

Logo_smallБизнес S.E.N.S.E – една концепция за ново поколение трансформации на работното място

HP_Boy_1Високите резултати, към които всеки работодател се стреми, започват от отношението и подхода на отделния човек:

  • към себе си и другите;
  • към онова, което извършва в ежедневието си;
  • към целите и постиженията, но и към трудностите и неуспехите му.

Само тези, които влагат нещо повече от това, което работата им според разписаните документи изисква, могат качествено да допринасят за развитието на една организация. За да имаме личен принос и забележимо присъствие в една единица, се изисква да принадлежим, т.е. да сме съучастни към нейната общност и ценности. А за да имаме желание да се свържем с една организация и нейните принципи и цели, е необходимо да се чувстваме добре в нея първо като хора.

Често обаче човек просто не знае как да присъства пълнокръвно и в личния си живот,  да извлича максимума от него с всички ресурси, с които разполага. Ние сме специално обучени да се намесим точно тук и да подпомогнем процесите по разгръщане на скритите, неизследвани или отдавна неизползвани сили, състояния и способности.

1_verРаботим с вашите служители (групово и поотделно), за да проучим техните нужди, навици, подходи, начини на битуване в ежедневието. Използваме различни похвати за цялостна работа във всички пластове – от нивото на физическите усещания и сетивната възприемчивост, до това на по-високите духовни интереси, индивидуални търсения и стремежи. Подпомагаме ги да се свържат с това, което е тяхно, силно, което иска да се прояви; да превърнат мотото – Обичай това, което правиш. Прави това, което обичаш – в свой начин на живот.

Нашият фокус е върху самото израстване на личността и свързването й с нейните собствени ресурси. Това е процес по завръщане към естественото ни състояние и свързване с личните сили и способности.

Вярваме, че всеки от нас заслужава да бъде щастлив, да се чувства осъществен, принадлежащ, свързан, допринасящ.

Нашите желания и стремежи са да подпомагаме все повече хора да намират и прилагат творчески начини, чрез които да водят все по-високо качество на живот и да се чувстват все по-добре.

<<<

Коментар | Comment